50

Χρόνια Καινοτομίας

Η Olympic Engineering είναι μια σύγχρονη Ελληνική εταιρεία που παράγει εξοπλισμό για την υποδηματοποιία με παγκόσμια παρούσια και φήμη μιας καθαρά καινοτόμου εταιρίας. Ιδρύθηκε το 1969 από τον Χρήστο Τριανταφύλλη και παραμένει ενεργή για πάνω από 50 χρόνια με συνεχή εξέλιξη και πίστη στην καινοτομία. Το πνεύμα αυτό αποτυπώνεται στα προιόντα της εταιρείας πολλά από τα οποία διαθέτουν διεθνείς πατέντες ευρεσιτεχνίας

Εγκαταστάσεις

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Βιομηχανική Ζώνη Αθηνών και αποτελέι μία ανεξάρτητη μονάδα παραγωγής με τα παρακάτω τμήματα:

Οι παραγόμενες μηχανές της εταιρείας συμορφώνονται με τις προδιαγραφές CE και ξεχωρίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο για την ασφαλή λειτουργία τους, τον εργονομικό σχεδιασμό, την υψηλή παραγωγικότητα, την στιβαρή κατασκευή και την μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Η Γέννηση της Hydrotab

Ένα ναυτιλιακό προιόν 

Το 2008 αρχίσαμε την ανάπτυξη ενός νέου πρωτότυπου και καινοτόμου προιόντος για το τριμάρισμα των σκαφών με το όνομα Hydrotab

H εμπειρία που συγκεντρώσαμε χρόνο με το χρόνο και από τα πρότζεκτ που ακολούθησαν, σε συνδυασμό με την επιθυμία μας να ικανοποιήσουμε μία βασική ανάγκη των ταχύπλοων, μας οδήγησε στο να μετατρέψουμε την ιδέα αυτή σε ένα χρήσιμο και πρακτικό προϊόν.

Τα κάθετα φλαπς με το όνομα Hydrotab παρουσίαστηκαν στην ντόπια αγορά το 2010 και ξεκίνησαν να κερδίζουν το ενδιαφέρον, την εμπιστοσύνη και την φήμη εξαιτίας του καινοτόμου αλλά απλού σχεδιασμού τους και της στιβαρής κατασκευής τους.

Τα φλαπς της Hydrotab συνεχίζουν από τότε να εξελίσονται και να γίνονται καλύτερα και να ικανοποιούν τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Σήμερα το κάθετα φλαπς της Hydrotab χρησιμοποιούνται από ιδιοκτήτες σκαφών αλλά και μεγαλα ναυπηγεία σε όλο τον κόσμο, κάνοντας το όνομα Hydrotab κερδίζει συνεχώς φήμη και αναγνωρισιμότητα αποκτώντας συνεχώς ικανοποιημένους χρήστες.

Chris Triantafyllis

Founder

Nick triantafyllis

Managing Director

Petros Melas

BUSINESS DEVELOPMENT

Meropi Anthitou

EXPORT dept

George Alexandris

R&D Dept

Manos Saitakis

Design DepT

Dimitris Archodoulis

PRODUCTION DEPT

elGreek

Brand New

LS Series

Brand New