50

Χρόνια Καινοτομίας

Η Olympic Engineering είναι μια σύγχρονη ελληνική εταιρεία που παράγει εξοπλισμό για την υποδηματοποιία, με παγκόσμια παρουσία και τη φήμη μιας καθαρά καινοτόμου εταιρείας. Ιδρύθηκε το 1969 από τον Χρήστο Τριανταφύλλη και παραμένει ενεργή για πάνω από 50 χρόνια με συνεχή εξέλιξη και πίστη στην καινοτομία. Το πνεύμα αυτό αποτυπώνεται στα προϊόντα της εταιρείας, πολλά από τα οποία διαθέτουν διεθνείς πατέντες ευρεσιτεχνίας.

Εγκαταστάσεις

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στη Βιομηχανική Ζώνη Αθηνών και αποτελούν μία ανεξάρτητη μονάδα παραγωγής με τα παρακάτω τμήματα:

Οι παραγόμενες μηχανές της εταιρείας συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές CE και ξεχωρίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο για την ασφαλή λειτουργία τους, τον εργονομικό σχεδιασμό, την υψηλή παραγωγικότητα, τη στιβαρή κατασκευή και τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Η Γέννηση της Hydrotab

Ένα ναυτιλιακό προϊόν 

Το 2008, αρχίσαμε την ανάπτυξη ενός νέου πρωτότυπου και καινοτόμου προϊόντος για το τριμάρισμα των σκαφών, με το όνομα Hydrotab.

Μετά απο συνεχή έρευνα, εξέλιξη και πολλά project που ακολούθησαν, οδηγηθήκαμε στην οριστικοποίηση της αρχικής ιδέας και τη μετατροπή της σε ένα πραγματικά επαναστατικό και αποδοτικό προϊόν που ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που γίνεται το τριμαρισμα των ταχύπλοων σκαφών.

Τα κάθετα φλαπς με το όνομα Hydrotab, παρουσιάστηκαν στην ντόπια αγορά το 2010 και ξεκίνησαν να κερδίζουν το ενδιαφέρον, την εμπιστοσύνη και τη φήμη, εξαιτίας του καινοτόμου, αλλά απλού σχεδιασμού τους και της στιβαρής κατασκευής τους.

Τα φλαπς της Hydrotab συνεχίζουν από τότε να εξελίσσονται και να γίνονται καλύτερα και να ικανοποιούν τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Σήμερα, το κάθετα φλαπς της Hydrotab χρησιμοποιούνται από ιδιοκτήτες σκαφών, αλλά και μεγάλα ναυπηγεία σε όλον τον κόσμο, κάνοντας το όνομα Hydrotab να κερδίζει συνεχώς φήμη και αναγνωρισιμότητα, αποκτώντας συνεχώς ικανοποιημένους χρήστες.

Χρήστος Τριανταφύλλης

ΙΔΡΥΤΗΣ

Νίκος Τριανταφύλλης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Πέτρος Μελάς

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΓΟΡΑΣ

Μερόπη Ανθίτου

ΤΜΗΜΑ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

Γιώργος Αλεξανδρής

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Δημήτρης Αρχοντούλης

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

elGreek

Η Hydrotab στο 

Ναυτικό Σαλόνι 2023

Βρείτε μας στις 6-10 Δεκεμβρίου στο περίπτερο 3Α14 του Metropolitan Expo!

ΔΙΕΘΝΕΣ
ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ
ΑΘΗΝΩΝ

6-10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Hydrotab will be at the

Athens international
Boat Show 2023

Meet us on December 6-10 at booth 3Α14 at Metropolitan Expo, athens!

ATHENS
INTERNATIONAL
BOAT SHOW

6-10 DECEMBER 2023