50

Χρόνια Καινοτομίας

Η Olympic Engineering είναι μια εύρωστη σύγχρονη Ελληνική εταιρεία που παράγει εξοπλισμό και αυτοματισμούς για την βιομηχανία παπουτσιού σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1969 από τον Χρήστο Τριανταφύλλη και παραμένει ενεργή για πάνω από 40 χρόνια κρατώντας ψηλά την σημαία της καινοτομίας και της δημιουργικότητας. Το πνεύμα αυτό αποτυπώνεται στα προιόντα της εταιρείας πολλά από τα οποία διαθέτουν διεθνείς πατέντες ευρεσιτεχνίας

Εγκαταστάσεις

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Βιομηχανική Ζώνη Αθηνών και αποτελέι μία ανεξάρτητη μονάδα παραγωγής με τα παρακάτω τμήματα:

Οι παραγόμενες μηχανές της εταιρείας συμορφώνονται με τις προδιαγραφές CE και ξεχωρίζουν σε παγκόσμιο επίπεδο για την ασφαλή λειτουργία τους, τον εργονομικό σχεδιασμό, την υψηλή παραγωγικότητα, την στιβαρή κατασκευή και την μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Η Γέννηση της Hydrotab

Ένα ναυτιλιακό προιόν 

Το 2008 αρχίσαμε την ανάπτυξη ενός νέου πρωτότυπου και καινοτόμου προιόντος για το τριμάρισμα των σκαφών με το όνομα Hydrotab

Η μεγάλη εμπειρία που αποκτήσαμε τον ένα χρόνο μετά τον άλλο, και το ένα project μετά το άλλο, και η επιθυμία να λύσουμε μία βασική ανάγκη των σκαφών μεγάλης ταχύτητας, μας οδήγησαν στην σύλληψη της ιδέας και την μετατροπή της σε ένα χρήσιμο και πρακτικό προιόν.

Τα νέα κάθετα φλαπς με το όνομα Hydrotab παρουσίαστηκαν στην ντόπια αγορά το 2010 και ξεκίνησαν να κερδίζουν το ενδιαφέρον, την εμπιστοσύνη και την φήμη εξαιτίας του καινοτόμου αλλά απλού σχεδιασμού τους και της στιβαρής κατασκευής τους.

Τα φλαπς της Hydrotab συνεχίζουν από τότε να εξελίσονται και να γίνονται καλύτερα και να ικανοποιούν τις συνεχώε αυξανόμενες απαιτήσεις τς αγοράς όπως αυτές εξελίσσονται.

Τελευταία αναπτύξαμε νέες σειρές κάθετων φλαπς Hydrotab AIR που δίνουν επιπλέον επιλογές λειτουργίας, ειδικά για πελάτες μας στις Βόρειες θάλασσες.

Σήμερα το κάθετα φλαπς της Hydrotab έχουν ευρύτατη χρήση από ιδιοκτήτες σκαφών αλλά και μεγαλων ναυπηγείων σε όλο τον κόσμο, και το όνομα της Hydrotab κερδίζει συνεχώς φήμη και επιτυχία αποκτώντας συνεχώς ικανοποιημένους χρήστες.

Chris Triantafyllis

Founder

Nick triantafyllis

Managing Director

Petros Melas

BUSINESS DEVELOPMENT

Meropi Anthitou

EXPORT dept

George Alexandris

R&D Dept

Manos Saitakis

Design DepT

Dimitris Archodoulis

PRODUCTION DEPT

elGreek