Η Σειρά κ/αθετων φλαπς ΒΤ

Η σειρά ΒΤ έιναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο Inox-316. Οι λεπίδες σε σχήμα-T εξασφαλίζουν αξιόπιστη λειτουργία των φλαπς χωρίς να μπλοκάρουν, και τα 6 μεγέθη της σειράς καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα σκαφών!

Στιβαρή κατασκευή

Το σώμα των φλαπς της σειράς ΒΤ είναι από ανοξέιδωτο Inox-316 το οποίο διασφαλίζει μεγάλη ανθεκτικότητα σε πολύ σκληρές συνθήκες, χτυπήματα με επιπλέοντα αντικείμενα, κτλ. Ο έξυπνος και απλός σχεδιασμός του φλαπ εξασφαλίζει ότι δεν θα μπλοκάρει ποτέ, ενώ παράλληλα κάνει την εγκατάσταση γρήγορη και απλή.

Καινοτόμος Πνευματική Τεχνολογία

Η σειρά κάθετων φλαπς ΒΤ χρησιμοποιεί την επαναστατική πατενταρισμένη τεχνολογία της Hydrotab. Η κίνηση των λεπίδων των φλαπς ελέγχεται με έναν μεγάλης αντοχής θάλαμο ό οποίος διαστέλεται πνευματικά. Αυτή η απλή ιδέα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε έναν απλό μηχανισμό χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε φλάτζες στεγάνωσης, ή άλαλων εξαρτημάτων ευαίσθητων στο θαλκασσινό νερό (ηλεκτρονικα στοιχεία, γρανάζια, άξονες, ηλκεκτρικά μοτέρ, κτλ). Επιπρόσθετα, ο πνευματικός μηχανισμός μας επιτρέπει να ασκούμε πάνω στις λεπίδες των φλαπς μεγάλες δυνάμεις οι οποίες μπορούν να κινούν τις λεπίδες. Οι μεγαλες αυτές δυνάμεις εξασφαλίζουν ότι οι λεπίδες δεν θα κολλήσουν ποτέ ακόμη και αν υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στρειδώνας πάνω στα φλαπς. Αυτός ο απλός πνευματικός μηχανισμός κάνει τα φλαπς της Hydrotab πραγματικά άτρωτα και επιτρέπει επίσης την γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση τους!

Patented

Μεγάλη γκάμα μεγεθών

Ο πνευματικός μηχανισμός των κάθετων φλαπς της Hydrotab αναπτύσει εξαιρετικά μεγάλες δυνάμεις (μέxρι 3500Kgr) πάνω στις λεπίδες για την έκτασή τους . Οι δυνάμεις αυτές αυξάνουν μαζί με την αύξηση του μεγέθους του φλαπ. Αυτό μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε όσο μεγάλα φλαπς απαιτούνται από 20εκ μέχρι 2μ.

Φιλική προς το περιβάλλον σχεδίαση

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab είναι κατασκευασμένα με ανακυκλωσιμα υλικά, βοηθώντας έτσι στον περιορισμό των απορριμμάτων και του αποτυπώματος άνθρακα!

Η πνευματική λειτουργία των φλαπς βασίζεται στην χρήση του αέρα αντί υδραυλικών υγρών και λαδιών εξασφαλλιζοντας έτσι μηδενική ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος!

BT offers 6 standard models of interceptors, but can be customized ordered to be up to 2m in length

Σειρά Φλαπς BTΜήκος (mm)Πλάτος (mm)Ύψος (mm)Μέγιστη έκταση λεπίδας (stroke)(mm)
160BT21089115,538
320BT37089115,538
480BT54589115,538
640BT70089115,538
800BT87089115,538
960BT103089115,538

Χρήσιμα αρχεία

Table Header

Drilling patterns

3D CAD files

Εγχειρίδια Χρήσης

Σειρά ΒΤ με Αυτόματo Σύστημα ελέγχου Moby

Σειρά ΒΤ με Χειροκίνητο Σύστημα Ελέγχου 3DHC

Μάθετε για τις υπόλοιπες σειρές των κάθετων φλαπς της Hydrotab: