Σειρά κάθετων φλαπς FW

Η σειρά Heavy Duty FW της Hydrotab προσφέρει αξιόπιστη λειτουργία, υψηλές επιδόσεις και μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού και προσαρμογής σε διαφορετικά σχήματα της γάστρας. Μπορεί να κατασκευαστεί και να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει "γάντι" σε κάθε πιθανό σχήμα και μέγεθος.

Στιβαρή κατασκευή

The FW interceptors have an Inox-316 body, which allows them to withstand the high forces of the open sea. Furthermore, its simple design allows the interceptor to be easily accessed and inspected, even while underwater!

Καινοτόμος Πνευματική Τεχνολογία

The FW Series operates using Hydrotab’s revolutionary patented technology. The motion of the interceptor is controlled with a high resistance bladder which is expanded pneumatically, generating massive shifting forces. This simple idea allows us to have a simple and open-to-the-sea-water mechanism without any need of sealing or use of any sensitive to sea-water parts (gears, shafts, electronic elements, motors, etc).  As a results, this simple but innovative peneumatic mechanism makes Hydrotab interceptors indestructible, and at the same time allows an easy and quick installation!

Patented

Επιπλέον έκταση λεπίδας

Με μέγιστη έκταση λέπίδας 45χιλ. τα κάθετα φλπας της σειράς FW επιτυχάνουν άμεσα την μέγιστη απόδοση, ώστε να τριμάρουν βαρύτερα και μεγαλύτερα σκάφη με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τα συμβατικά φλαπς!

Απόδοση που δεν επηρεάζεται από την ανάπτυξη στρειδώνας

Η στιβαρή κατασκευή και ο μεγάλες δυνάμεις που αναπτύσονται πάνω στις λεπίδες για την έκτασή τους εξσφαλίζουν ότι η λειτουργία των φλαπς δεν επηρεάζεται καθόλου από την ανάπτυξη της στρειδώνας. Έτσι τα φλαπς δεν θα μπλοκάρουν ποτέ ακόμα και αν η ανάπτυξη της στρειδώνας είναι εξαιρετικά επιθετική. Ο σχεδιασμός επίσης εξασφαλίζει ότι τα φλαπς μπορεί πολύ εύκολα να καθαριστούν από την στρειδώνα εύκολα και να γίνουν πραγματικά σαν καινούργια! 

Φιλική προς το περιβάλλον σχεδίαση

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab είναι κατασκευασμένα με ανακυκλωσιμα υλικά, βοηθώντας έτσι στον περιορισμό των απορριμμάτων και του αποτυπώματος άνθρακα!

Η πνευματική λειτουργία των φλαπς βασίζεται στην χρήση του αέρα αντί υδραυλικών υγρών και λαδιών εξασφαλλιζοντας έτσι μηδενική ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος!

Μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής του σχεδιασμού

Η σειρά FW προσφέρει την δυνατότητα για μεγάλη σχεδιαστική προσαρμογή σε κάθε σχήμα και κάθε γεωμετρία γάστρας. Η λεπίδες του φλαπ φτιαγμένες από φύλο Ixox-316 μπορεί να κοπεί και να διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην γραμμή-V του καθρέπτη του σκάφους είτε υπάρχουν παρατροπίδια, τούνελ, κτλ

Η σειρά FW προσφέρει μεγάλη γκάμα μεγεθών

...αλλά και δυνατότητα προσαρμογής του μήκους του φλαπ κατά παραγγελία

Σειρά Φλαπς FWΜήκος (mm)Πλάτος (mm)Ύψος (mm)Ύψος fitting (FH)(mm)Μέγιστη έκταση λεπίδας (stroke)(mm)
640FW6401201453045
700FW7001201453045
800FW8001201453045
1000FW10331201453045
1100FW11001201453045
1200FW12001201453045

Χρήσιμα αρχεία

Table Header

Οδηγοί τρυπήματος

3D CAD files

--

Εγχειρίδια Χρήσης

Σειρά FW με Αυτόματο Σύστημα Ελέγχου Moby

Σειρά FW με Χειροκίνητο Σύστημα Ελέγχου 3DHC

Μάθετε για τις υπόλοιπες σειρές των κάθετων φλαπς της Hydrotab: