Σειρά κάθετων φλαπς FW

Η σειρά Heavy Duty FW της Hydrotab προσφέρει αξιόπιστη λειτουργία, υψηλές επιδόσεις και μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού και προσαρμογής σε διαφορετικά σχήματα της γάστρας. Μπορεί να κατασκευαστεί και να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει "γάντι" σε κάθε πιθανό σχήμα και μέγεθος.

Στιβαρή κατασκευή

Η σειρά FW είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από ανοξέιδωτο Inox-316 το οποίο διασφαλίζει μεγάλη ανθεκτικότητα σε πολύ σκληρές συνθήκες, χτυπήματα με επιπλέοντα αντικείμενα, κτλ. Ο έξυπνος και απλός σχεδιασμός του φλαπ εξασφαλίζει ότι δεν θα μπλοκάρει ποτέ, και κάνει την εγκατάσταση γρήγορη και απλή, ενώ παράλληλα ο σχεδιασμός του επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του φλαπ για τον έλεγχο και service του μηχανισμού ακόμη και κάτω από τον νερό!

Καινοτόμος Πνευματική Τεχνολογία

Και η σειρά FW χρησιμοποιεί την πατενταρισμένη τεχνολογία της Hydrotab. Η κίνηση των λεπίδων των φλαπς ελέγχεται με έναν μεγάλης αντοχής θάλαμο ό οποίος διαστέλεται πνευματικά. Αυτή η απλή ιδέα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε έναν απλό μηχανισμό χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε φλάτζες στεγάνωσης, ή άλαλων εξαρτημάτων ευαίσθητων στο θαλκασσινό νερό (ηλεκτρονικα στοιχεία, γρανάζια, άξονες, ηλκεκτρικά μοτέρ, κτλ). Επιπρόσθετα, ο πνευματικός μηχανισμός μας επιτρέπει να ασκούμε πάνω στις λεπίδες των φλαπς μεγάλες δυνάμεις οι οποίες μπορύν κινούν τις λεπίδες. Οι μεγαλες αυτές δυνάμεις εξασφαλίζουν ότι οι λεπίδες δεν θα κολλήσουν ποτέ ακόμη και αν υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στρειδώνας πάνω στα φλαπς. Αυτός ο απλός πνευματικός μηχανισμός κάνει τα φλαπς της Hydrotab πραγματικά άτρωτα και επιτρέπει επίσης την γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση τους!

Patented

Επιπλέον έκταση λεπίδας

Με μέγιστη έκταση λέπίδας 45χιλ. τα κάθετα φλπας της σειράς FW επιτυχάνουν άμεσα την μέγιστη απόδοση, ώστε να τριμάρουν βαρύτερα και μεγαλύτερα σκάφη με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τα συμβατικά φλαπς!

Απόδοση που δεν επηρεάζεται από την ανάπτυξη στρειδώνας

Η στιβαρή κατασκευή και ο μεγάλες δυνάμεις που αναπτύσονται πάνω στις λεπίδες για την έκτασή τους εξσφαλίζουν ότι η λειτουργία των φλαπς δεν επηρεάζεται καθόλου από την ανάπτυξη της στρειδώνας. Έτσι τα φλαπς δεν θα μπλοκάρουν ποτέ ακόμα και αν η ανάπτυξη της στρειδώνας είναι εξαιρετικά επιθετική. Ο σχεδιασμός επίσης εξασφαλίζει ότι τα φλαπς μπορεί πολύ εύκολα να καθαριστούν από την στρειδώνα εύκολα και να γίνουν πραγματικά σαν καινούργια! 

Φιλική προς το περιβάλλον σχεδίαση

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab είναι κατασκευασμένα με ανακυκλωσιμα υλικά, βοηθώντας έτσι στον περιορισμό των απορριμμάτων και του αποτυπώματος άνθρακα!

Η πνευματική λειτουργία των φλαπς βασίζεται στην χρήση του αέρα αντί υδραυλικών υγρών και λαδιών εξασφαλλιζοντας έτσι μηδενική ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος!

Μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής του σχεδιασμού

Η σειρά FW προσφέρει την δυνατότητα για μεγάλη σχεδιαστική προσαρμογή σε κάθε σχήμα και κάθε γεωμετρία γάστρας. Η λεπίδες του φλαπ φτιαγμένες από φύλο Ixox-316 μπορεί να κοπεί και να διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να ταιριάζει απόλυτα στην γραμμή-V του καθρέπτη του σκάφους είτε υπάρχουν παρατροπίδια, τούνελ, κτλ

Η σειρά FW προσφέρει μεγάλη γκάμα μεγεθών

...αλλά και δυνατότητα προσαρμογής του μήκους του φλαπ κατά παραγγελία

Σειρά FWΜήκος (mm)Πλάτος (mm)Ύψος (mm)Ύψος fitting (FH)(mm)Μέγιστη έκταση λεπίδας (stroke)(mm)
640FW6401201453045
700FW7001201453045
800FW8001201453045
1000FW10331201453045
1100FW11001201453045
1200FW12001201453045

Χρήσιμα αρχεία

Table Header

Drilling patterns

3D CAD files

--

Εγχειρίδια Χρήσης

Σειρά FW με Αυτόματο Σύστημα Ελέγχου Moby

Σειρά FW με Χειροκίνητο Σύστημα Ελέγχου 3DHC

Μάθετε για τις υπόλοιπες σειρές των κάθετων φλαπς της Hydrotab: