Σειρά κάθετων φλαπς FX

Η σειρά FX είναι η νεότερη heavy duty, INOX-316 σειρά κάθετων φλαπς Hydtorab. Με την μεγαλύτερη διαδρομή λεπίδας μέχρι στιγμής και την λεπίδα πολύ κοντά στην γάστρα, η σειρά FX προσφέρει ασύγκριτη απόδοση! 

Μεγαλύτερη διαδρομή λεπίδας

Με την μεγαλύτερη έκταση λέπίδας μέχρι τώρα (60χιλ.) τα κάθετα φλπας της σειράς FΧ επιτυχάνουν άμεσα την μέγιστη απόδοση, ώστε να τριμάρουν βαρύτερα και μεγαλύτερα σκάφη με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τα συμβατικά φλαπς!

Σχεδιασμός για μέγιστη απόδοση

Τοποθετώντας την λεπίδα πολύ κοντά στην γάστρα επιτυχγάνουμε μεγαλύτερη ενεργή επιφάνεια, καθώς δεν χάνεται έργο από νερό που διαφεύγει από τα πλαινά.

Φλαπς ανταγωνισμού

blade offset of other interceptors

60χιλ.

Hydrotab

blade offset of Hydrotab Fx interceptors

23χιλ.

Σχεδιασμός για μέγιστη απόδοση

Τοποθετώντας την λεπίδα πολύ κοντά στην γάστρα επιτυχγάνουμε μεγαλύτερη ενεργή επιφάνεια, καθώς δεν χάνεται έργο από νερό που διαφεύγει από τα πλαινά.

Φλαπς ανταγωνισμού

60χιλ.

Hydrotab

23χιλ.

fx interceptors construction

Στιβαρή κατασκευή

Η σειρά FW είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από ανοξέιδωτο Inox-316 το οποίο διασφαλίζει μεγάλη ανθεκτικότητα σε πολύ σκληρές συνθήκες, χτυπήματα με επιπλέοντα αντικείμενα, κτλ. Ο έξυπνος και απλός σχεδιασμός του φλαπ εξασφαλίζει ότι δεν θα μπλοκάρει ποτέ, και κάνει την εγκατάσταση γρήγορη και απλή, ενώ παράλληλα ο σχεδιασμός του επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του φλαπ για τον έλεγχο και service του μηχανισμού ακόμη και κάτω από τον νερό!

Φιλική προς το περιβάλλον σχεδίαση

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab είναι κατασκευασμένα με ανακυκλωσιμα υλικά, βοηθώντας έτσι στον περιορισμό των απορριμμάτων και του αποτυπώματος άνθρακα!

Η πνευματική λειτουργία των φλαπς βασίζεται στην χρήση του αέρα αντί υδραυλικών υγρών και λαδιών εξασφαλλιζοντας έτσι μηδενική ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος!

two fx interceptors

Η σειρά FX προσφέρει 3 μοντέλα στάνταρ μεγεθών για εύρος επιλογών:

Μεγέθη σειρών FX
Σειρές FXΜήκος (mm)Πλάτος (mm)Ύψος (mm)Ύψος fitting (FH)(mm)Μέγιστη έκταση λεπίδας (stroke)(mm)
700FX737.51341733060
800FX837.51341733060
1000FX1037.51341733060
1200FX12381341733060

fx interceptors dimensions

Χρήσιμα αρχεία

Table Header

Drilling patterns

3D CAD files

Εγχειρίδια Χρήσης

Εγχειρίδιο εγκατάστασης FX

Μάθετε για τις υπόλοιπες σειρές των κάθετων φλαπς της Hydrotab: