Τι κάνει τα φλαπς της Hydrotab πραγματικά διαφορετικά

Τα Hydrotab βασίζονται σε έναν πατενταρισμένο πνευματικό μηχανισμό σχεδιασμένο να προσφέρει την μέγιστη απόδοση και τον βέλτιστο έλεγχο του σκάφους. Χαρακτηρίζεται από απλότητα αλλά ταυτόχρονα από εξαιρετική αξιοπιστία και ανθεκτικότητα ακόμα και στις σκληρότερες συνθήκες λειτουργίας ώστε να απολαμβάνετε την καλύτερη εμπειρία πλεύσης.

Αρχή Λειτουργίας των Hydrotab

Η κίνηση των λεπίδων επιτυγχάνεται μέσω ενός θαλάμου αέρος υψηλής αντοχής ο οποίος διαστέλλεται πνευματικά. Η πολύ αυτή ιδέα μας επιτρέπει να κατασκευάσουμε ένα τόσο απλό όσο και ανθεκτικό μηχανισμό ανοικτό στο θαλασσινό νερό, χωρίς ανάγκη στεγανοποίησης ο οποίος παράλληλα επιτυγχάνει την εφαρμογή μεγάλων δυνάμεων ώσης για την κίνηση λεπίδων (μέχρι 2000Kgr).

Αναπαραγωγή Βίντεο

Hydrotab vs trim Tabs

Δείτε γιατί τα Hydrotab είναι καλύτερα από τα συμβατικά φλαπς

Fail-Free Λειτουργία

Αποτελεσματικότερα και γρηγορότερα Faster από τα συμβατικά φλπας

Προσαρμόζονται Blends σε κάθε καθρέφτη

Κατασκευή

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab χαρακτηρίζονται από στιβαρή και ποιοτική κατασκευή

Ο μηχανισμός είναι ανοιχτός στο θαλασσινό νερό απαλλαγμένος από στοιχεία στεγανοποίησης

The housing is constructed by high quality Inox 316 stainless steel, while the air chamber is made of synthetic multilayer material highly resistant to high pressure (up to 30bars) and appropriate to sea water. High shifting forces applied to blades makes interceptors highly resilient to barnacle/marine growth and practically indestructible even after hits and bamps with floating objects,  

Απλότητα - Αποτελεσματικότητα - Αξιοπιστία

Εγκατάσταση

Η έννοια της απλότητας της κατασκευής είναι φανερή και εδώ. Έχουμε επιτύχει απόλυτα τους στόχους μας ώστε η συνολική κατασκευή να είναι η πλέον αξιόπιστη και ανθεκτική αλλά παράλληλα και η εγκατάσταση και τοποθέτηση των φπαπς της Hydrotab να είναι η ευκολότερη και γρηγορότερη από κάθε άλλο συστήματος τριμαρίσματος της αγοράς! Κάντε ένα κλικ στο βίντεο με τις οδηγίες.

Ευελιξία & επιλογές

Συνδύασε τα φλαπς της Hydrotab με ένα χειριστήριο που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

  • ECO Version with Rocker switches
  • Full Version with 3DHC controller
  • Fully Automatic version with 4DHC controller

Copyright @ 2019