Τι κάνει τα φλαπς της Hydrotab πραγματικά διαφορετικά

Τα Hydrotab βασίζονται σε έναν πατενταρισμένο πνευματικό μηχανισμό σχεδιασμένο να προσφέρει τη μέγιστη απόδοση και τον βέλτιστο έλεγχο του σκάφους. Χαρακτηρίζεται από απλότητα, αλλά ταυτόχρονα από εξαιρετική αξιοπιστία και ανθεκτικότητα ακόμα και στις σκληρότερες συνθήκες λειτουργίας ώστε να απολαμβάνετε την καλύτερη εμπειρία πλεύσης.

Αρχή Λειτουργίας των Hydrotab

Η κίνηση των λεπίδων επιτυγχάνεται μέσω ενός θαλάμου αέρος υψηλής αντοχής ο οποίος διαστέλλεται πνευματικά. Η καινοτόμος αυτή ιδέα μάς επιτρέπει να κατασκευάσουμε έναν τόσο απλό, όσο και ανθεκτικό μηχανισμό ανοικτό στο θαλασσινό νερό, χωρίς ανάγκη στεγανοποίησης, ο οποίος παράλληλα επιτυγχάνει την εφαρμογή μεγάλων δυνάμεων ώσης για την κίνηση λεπίδων (μέχρι 2000Kgr).

Αναπαραγωγή Βίντεο

Hydrotab vs trim Tabs

Δείτε γιατί τα Hydrotab είναι καλύτερα από τα συμβατικά φλαπς

Χωρίς βλάβες Λειτουργία

Αποτελεσματικότερα και Ταχύτερα από τα συμβατικά φλαπς

Άψογα Ταιριάζει σε κάθε καθρέφτη

Κατασκευή

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab χαρακτηρίζονται από στιβαρή και ποιοτική κατασκευή.

Ο μηχανισμός είναι ανοιχτός στο θαλασσινό νερό απαλλαγμένος από στοιχεία στεγανοποίησης.

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο inox 316 ατσάλι, ενώ ο θάλαμος αέρα είναι κατασκευασμένος από ένα συνθετικό πολυστρωματικό υλικό (έως 30 bar), κατάλληλο για το θαλασσινό νερό. Υψηλές κάθετες δυνάμεις που εφαρμόζονται πάνω στις λεπίδες, κάνουν τα φλαπς ανθεκτικά στην ανάπτυξη στρειδώνας και ουσιαστικά άτρωτα ακόμα και μετά από χτυπήματα με επιπλέοντα αντικείμενα.  

Απλότητα - Αποτελεσματικότητα - Αξιοπιστία

Εγκατάσταση

Η έννοια της απλότητας της κατασκευής είναι φανερή και εδώ. Έχουμε επιτύχει απόλυτα τους στόχους μας ώστε η συνολική κατασκευή να είναι η πλέον αξιόπιστη και ανθεκτική αλλά παράλληλα και η εγκατάσταση και τοποθέτηση των φλαπς της Hydrotab να είναι η ευκολότερη και γρηγορότερη από κάθε άλλο συστήματος τριμαρίσματος της αγοράς! Κάντε ένα κλικ στο βίντεο με τις οδηγίες.

Ευελιξία & Επιλογές

Συνδύασε τα φλαπς της Hydrotab με ένα χειριστήριο που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

  • ECO Version with Rocker switches
  • Full Version with 3DHC controller
  • Fully Automatic version with 4DHC controller

Copyright @ 2019