Πολιτική Αποστολών και Επιστροφών

  • Έχετε προθεσμία 30 ημερολογιακών ημερών μετά την παραλαβή για να επιστρέψετε το προιόν (η περίοδος επιστροφής επιβεβαιώνετε από τον μηχανισμό Αναζήτησης Αποστολών της Εταιρείας Μεταφορών). Με την παρέλευση των 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή, η επιστροφή του προιόντος με ταυτόχρονη επιστροφή του ποσού αγοράς ή αντικατάσταση του προιόντος δεν είναι δυνατή.
  • Μόνο τα προιόντα που έχουν αγοραστεί απ' ευθείας από ηλεκτρονικό κατάστημα της Hydrotab (www.hydrotab.gr) μπορούν να επιστραφούν σε εμάς. Εάν έχετε αγοράσει το προιόν από οποιονδήποτε διανομέα ή συνεγαζόμενο έμπορο της Hydrotab, η επιστροφή του προιόντος πρέπει πάντα να γίνει σε συνεννόηση με αυτόν. 
  • Για να είναι δυνατόν ένα προιόν να επιστραφεί, θα πρέπει να επιστραφεί στην κατάσταση που αρχικά παραλήφθηκε , μαζί με όλα τα υλικά και αξεσουάρ που το συνοδεύουν καθώς και την συσκευασία του.

Για να επιστρέψετε ένα προιόν παρακαλώ επισκευθείτε την σελίδα της Υποστήριξης support page και δημιουργείστε ένα νέο Αίτημα επιλέγοντας Αίτηση Επιστροφής από το πεδίο Κατηγορία. Θα πρέπει να υπάρχει και να υποβληθέι και η απόδειξη της αγοράς από το ηλεκρονικό μας κατάστημα και να πληρείται το χρονικό όριο των 30 ημερολογιακών ημερών.

Μην επιστρέφετε ποτέ το προιόν πριν λάβετε επιβεβαίωση με τον Αριθμό Επιστροφής (Return Ticket Number) η οποία θα σας κοινοποιηθεί στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου που έχετε δηλώσει.

Στην περιπρώση που το προιόν παραληφθεί και ελεχθεί από εμάς, και βρεθεί ότι δεν βρίσκεται την αρχική του κατάσταση, έχει προκληθεί κάποια ζημιά, ή λείπουν υλικά και εξαρτήματα που το συνοδεύουν χωρίς δική μας ευθύνη, τοτέ διατηρούμε το διακαίωμα μηδενικής επιστροφής ή επιστροφής μέρους του ποσού αγοράς.

Όταν το προιόν επιστραφεί, παραληφθεί και ελεγχθεί θα σας αποσταλλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομίου το οποίο θα σας ενημερώνει οτι το προιόν παραλήφθηκε και ελέγχθηκε. Θα σας ενημερώσουμε επίσης αν έχει εγκριθεί ή απορριφθεί το Αίτημα Επιστροφής χρημάτων. Στην περίπτωση που το άιτημά σας έχει γίνει αποδεκτό τότε η πίστωση του ποσού θα γίνει αυτόματα στην πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα (η στον λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε για την εξόφληση) εντός 20 ημερών.

Μόνο προιόντα με κανονική τιμολόγηση μπορούν να επιστραφούν με αποζημίωση. Προιόντα με εκπτωτική τιμολόγιση ή προιόντα σε προσφορά δεν είναι δυνατόν να επιστραφουν με ταυτόχρονη επιστροφή χρημάτων.

Αντικαθιστούμε μόνο τα προιόντα που είναι ελλατωματικά ή έχουν υποστεί ζημιά κατά την μεταφορά (σχετική ενημέρωση μπορεί να σταλεί σε μας εντός 3 ημερών από την παραλαβλη του προιόντος). Αν θέλετε να αντικαταστήσετε το προιόν με ένα ίδιο ανοιξτε ένα Νέο Αίτημα μέσα από τη σελίδα Υποστήριξης support page επιλέγοντας Τεχνική Υποστήριξη (Technical Support) στο πεδίο Κατηγορία, και όταν εγκριθεί το άιτημά σας και σας κοινοποηθεί ο Αριθμος Επιστροφής (RTN) τότε μόνο μπορείτε αν αποστείλετε το προιόν στην διεύθυνση:

Olympic Engineering LTD

Παπάζογλου 4

17778 Αθήνα

VAT: EL 997792102

Αφού έχει εγκριθεί η επιστροφή και έχετε λάβει Αριθμό Επιστροφής (RTN), για να επιστρέψετε το προιόν παρακαλω συμπεριλάβετε και το μήνυμα λάβατε με τον Αριθμό Επιστροφής (RTN) μαζί με το επιστρεφόμενο προιόν και μετά στείλτε το στην διεύθυνση:

Olympic Engineering LTD

Παπάζογλου 4

17778 Αθήνα

VAT: EL 997792102

 

Για την επιστροφή του προιόντος επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς. Τα έξοδα μεταφοράς δεν είναι επιστρέψιμα. Ανάλογα με την διεύθυνση αποστολής ο χρόνος παράδοσης ίσως διαφέρει. Εάν στείλετε ένα προιόν αξίας πάνω από 50€ προτιμείστε να ασφαλίσετε το προιόν κατά την διάρκεια της μεταφοράς του, και επιλέξτε κάποια υπηρεσία αποστολών με Μηχανισμό Αναζήτησης Αποστολής. H Hydrotab δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των αποστολών και ότι το προιόν θα φτάσει στον προορισμό του.