Η σειρά SR

Η τελευτάια σειρά φλαπς SR της Hydrotab προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της καινοτόμου πατενταρισμένης τεχνολογίας της Hydrotab, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ελαφρύ compact σχεδιασμό χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα και την αντοχή!

Ελαφριά αλλά στιβαρή κατασκευή

Η νέα εντυπωσιακη εμφάνιση των κάθετων φλαπς της σειράς SR επιτυγχάνεται με την χρήση ενός συνθετικού υλικού. Αυτό το συνθετικό υλικό κάνει τα φλαπς ελαφρά, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικής αντοχής, ώστε να αντέχουν τις πιέσεις υψηλών ταχυτήτων στην ανοικτή θάλασσα.

Καινοτόμος Πνευματική Τεχνολογία

Η σειρά κάθετων φλαπς SR χρησιμοποιεί την επαναστατική πατενταρισμένη τεχνολογία της Hydrotab. Η κίνηση των λεπίδων των φλαπς ελέγχεται με έναν μεγάλης αντοχής θάλαμο ό οποίος διαστέλεται πνευματικά. Αυτή η απλή ιδέα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε έναν απλό μηχανισμό χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε φλάτζες στεγάνωσης, ή άλαλων εξαρτημάτων ευαίσθητων στο θαλκασσινό νερό (ηλεκτρονικα στοιχεία, γρανάζια, άξονες, ηλκεκτρικά μοτέρ, κτλ). Επιπρόσθετα, ο πνευματικός μηχανισμός μας επιτρέπει να ασκούμε πάνω στις λεπίδες των φλαπς μεγάλες δυνάμεις οι οποίες μπορούν και κινούν τις λεπίδες. Οι μεγαλες αυτές δυνάμεις εξασφαλίζουν ότι οι λεπίδες δεν θα κολλήσουν ποτέ ακόμη και αν υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στρειδώνας πάνω στα φλαπς. Αυτός ο απλός πνευματικός μηχανισμός κάνει τα φλαπς της Hydrotab πραγματικά άτρωτα και επιτρέπει επίσης την γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση τους!

Patented

Τα κάθετα φλαπς προσφέρουν στιγμιαία ανταπόκριση στις εντολές σε σύγκριση με τα παραδοσικά φλαπς (πέδιλα με μπουκάλες). Η σταθεροποίηση που επιτυγχάνεται είναι σημαντικά καλύτερη, η πλεύση ασφαλέστερη και περισσότερο ευχάριστη σε σχέση με τα συμβατικά φλαπς.

Too simple to fail

Η στιβαρή κατασκευή των φλαπς συνδυασμένη με την καινοτόμο πνευματική τεχνολογία εξασφαλίζουν συνεχή λειτουργία, μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς βλάβες ακόμα και στις σκληρότερες συνθήκες!

Φιλική προς το περιβάλλον σχεδίαση

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab είναι κατασκευασμένα με ανακυκλωσιμα υλικά, βοηθώντας έτσι στον περιορισμό των απορριμμάτων και του αποτυπώματος άνθρακα!

Η πνευματική λειτουργία των φλαπς βασίζεται στην χρήση του αέρα αντί υδραυλικών υγρών και λαδιών εξασφαλλιζοντας έτσι μηδενική ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος!

Η σειρά SR περιλαμβάνει δυο μοντέλα κάθετων φλαπς, το 300SR και το 450SR τα οποία μπορείτε επίσης να συνδυάσετε ώστε να καλύψετε κάθε απαίτηση.

450SR 

300SR 

Σειρά Φλαπς SRΜήκος (mm)Πλάτος (mm)Ύψος (mm)Μέγιστη έκταση λεπίδας (stroke)(mm)
300SR3007511530
450SR4507511530

Χειριστήρια για κάθε απαίτηση και ανάγκη!

Συνδυάσε τα κάθετα φλαπς SR με ένα από τα παρακάτω χειριστήρια: 

1 2 3
Popup Title
X
The Moby Automatic Controller offers full automatic stabilization, including auto pich and roll control.
3DHC
X
The 3DHC controller provides easy and intuitive manual stabilization
Rocker Switches
X
Rocket Switches for easy and simple stabilization control.

Χρήσιμα αρχεία για την σειρά φλαπς SR

Μάθετε για τις υπόλοιπες σειρές των κάθετων φλαπς της Hydrotab: