Κάθετα φλαπς - Ο αποτελεσματικότερος τρόπος να τριμάρεις το σκάφος σου

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab τοποθετούνται στoν καθρέφτη του σκάφους και ελέγχονται μέσω ενός μικρού κομπρεσέρ. Τα κάθετα φλαπς λειτουργούν με μεγάλη ακρίβεια και βελτιώνουν σημαντικά την πλεύση και τον έλεγχο του σκάφους, ακόμα και στις χειρότερες καιρικές συνθήκες, κάνοντας το ταξίδι σας ασφαλέστερο και πιο άνετο.
Η βελτιστοποιημένη γεωμετρία του σκάφους επιτυγχάνει ταυτόχρονα και σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου.

Πατενταρισμένη Τεχνολογία

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab είναι το πρώτο συστήμα τριμαρίσματος σκαφών με πνευματικό μηχανισμό και θεωρείται ένα απο τα πιο αξιοπιστα και αποδοτικά συστήματα στην παγκόσμια αγορά. Ο καινοτόμος πατενταρισμένος μηχανισμός των φλαπς της Hydrotab τα καθιστά σαν την κορυφαία επιλογή μεταξύ των διασημότερων κατασκευαστών σκαφών και ναυπηγείων στον κόσμο.

Αξιοπιστία και στιγμιαία απόκριση

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab έχουν άμεση απόκριση από 1,8sec
και μπορoύν να φτάσουν τα 0,5sec

Σειρά LS

Η Hydrotab παρουσιάζει τη νέα σειρά φλαπς, τη σειρά LS. Συνδυάζοντας μια λεπίδα 60mm με μια πλήρως modular κατασκευή που μπορεί να παραχθεί σε οποιοδήποτε μήκος, τα φλαπς αυτής της σειράς είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε σκάφος.

 • Πλήρως συναρμολογούμενη σχεδίαση
 • 55mm stroke
 • Συνθετικό, ανθεκτικό στην κακοκαιρία υλικό

Σειρά Φλαπς SR.

Παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τη νέα σειρά των συνθετικών κάθετων φλαπς SR, βασισμένα στον μοναδικό πατενταρισμένο πνευματικό μηχανισμό της Hydrotab. Τα φλαπς είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ, αλλά πολύ ανθεκτικό, συνθετικό υλικό, με εξαιρετικό σχεδιασμό που “τραβάει τα βλέμματα”. Κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα και την αντοχή των φλαπς ώστε να εξασφαλίζεται η συνεχής λειτουργία τους χωρίς βλάβες, ακόμα και κάτω από τις σκληρότερες συνθήκες. Χωρίς να απαιτούνται φλάτζες και τσιμούχες για στεγανοποίηση, ο μηχανισμός είναι ανοικτός στη ροή του θαλασσινού νερού και δεν επηρεάζεται καθόλου η λειτουργία και η απόδοσή των φλαπς από την ανάπτυξη της στρειδώνας. Με άψογες εξωτερικές γραμμές και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, τα κάθετα φλαπς της Hydrotab ταιριάζουν και αναβαθμίζουν αισθητικά τον καθρέφτη κάθε σκάφους.

 • Κατάλληλα για σκάφη από 5 έως 14 μέτρα
 • Έκταση λεπίδας 30mm

Σειρά Φλαπς BT

Η σειρά BT αποτελείται από τα compact κάθετα φλαπς, με σώμα από Inox-316. Συνθετικές λεπίδες σχήματος Τ με άψογη εξισορροπημένη κίνηση που εξασφαλίζουν αξιόπιστη και χωρίς βλάβες λειτουργία και άμεση βελτιστοποίηση της πλεύσης του σκάφους.

 • Κατάλληλα για σκάφη μεγαλύτερα από 5 μέτρα
 • Έκταση λεπίδας 35mm
 • 6 διαφορετικά μεγέθη, κατάλληλα να καλύψουν όλα τα μεγέθη σκαφών

Ειδικές παραγγελίες για φλαπς μέχρι 2m

 

Σειρά Φλαπς FW

Η Heavy Duty Inox-316 σειρά κάθετων φλαπς FW της Hydrotab, με μεγαλύτερη διάμετρο του θαλάμου αέρα για μεγαλύτερη έκταση λεπίδων, εξασφαλίζει αυξημένη δυνατότητα τριμαρίσματος και μεγαλύτερη αξιοπιστία. Η σειρά φλαπς FW μάς επιτρέπει να προσφέρουμε κατά παραγγελίαν λύσεις για κάθε σχήμα γάστρας.

 • Κατάλληλα για σκάφη από 15m και πάνω
 • Έκταση λεπίδας 45mm 
 • Με εύκολη πρόσβαση για αντικατάσταση εξαρτημάτων και service ακόμη και μέσα στο νερό
 • 4 standard μεγέθη, αλλά και δυνατότητα κατασκευής μεγαλύτερων μεγεθών

Προσαρμοζόμενα μεγέθη μέχρι και 1,5m

Προσαρμοζόμενο σχήμα λεπίδας

 

Σειρά Φλαπς TS

Η σειρά TS συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς FW, ειδικά όμως σχεδιασμένη για γάστρες με μορφή τούνελ.

Το προιόν σχεδιάζεται κατά παραγγελία

 

Σειρές FX

Η πιο πρόσφατη ανοξείδωτη (INOX-360) μεγάλη σειρά φλαπς. Με έκταση λεπίδας 60mm και τη λεπίδα πιο κοντά στη γάστρα, η σειρά FX είναι η πιο αποτελεσματική λύση για να τριμάρεις και να ρυθμίζεις την ευστάθεια σε βαριά σκάφη.

 

 • Κατάλληλα για σκάφη από 15m και πάνω
 • Έκταση λεπίδας 60mm 
 • 3 standard διαφορετικά μοντέλα 

Ευελιξία

Combine Interceptors With a Controller
That Fits You!