Σειρά κάθετων φλαπς TS

Η "ειδική" σειρά TS των κάθετων φλαπς προσφέρει μια αποτελεσμαική λύση για σκάφη η γάστρα των οποίων περιέχει τούνελ. Συνδυάζοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά της σειράς FW η νέα σειρά TS μπορέι να προσαρμοστέι εξαιρετικά αποτελεσματικά ώστε να ταιριάζει απόλυτα με κάθε σχήμα της γραμμής-V του καθρέπτη!

Αυξημένη απόδοση

Όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς FW παραμένουν και στα φλαπς της σειράς FW. Σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι Inox-316, και εξαιρετική αντοχή και στις πιο σκληρές συνθήκες, αλλά εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και ελάχιστη απαίτηση για service.

Καινοτόμος Πνευματική Τεχνολογία

Όπως η σειρά FW έτσι και η TS χρησιμοποιεί την έξυπνη πνευματική τεχνολογία της Hydrotab. Η κίνηση των λεπίδων των φλαπς ελέγχεται με έναν μεγάλης αντοχής θάλαμο ό οποίος διαστέλεται πνευματικά. Αυτή η απλή ιδέα μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε έναν απλό μηχανισμό χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε φλάτζες στεγάνωσης, ή άλαλων εξαρτημάτων ευαίσθητων στο θαλκασσινό νερό (ηλεκτρονικα στοιχεία, γρανάζια, άξονες, ηλκεκτρικά μοτέρ, κτλ). Επιπρόσθετα, ο πνευματικός μηχανισμός μας επιτρέπει να ασκούμε πάνω στις λεπίδες των φλαπς μεγάλες δυνάμεις οι οποίες μπορούν και κινούν τις λεπίδες. Οι μεγαλες αυτές δυνάμεις εξασφαλίζουν ότι οι λεπίδες δεν θα κολλήσουν ποτέ ακόμη και αν υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη στρειδώνας πάνω στα φλαπς. Αυτός ο απλός πνευματικός μηχανισμός κάνει τα φλαπς της Hydrotab πραγματικά άτρωτα και επιτρέπει επίσης την γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση τους! 

Patented

Απόδοση που δεν επηρεάζεται από την ανάπτυξη στρειδώνας

Η στιβαρή κατασκευή και ο μεγάλες δυνάμεις που αναπτύσονται πάνω στις λεπίδες για την έκτασή τους εξσφαλίζουν ότι η λειτουργία των φλαπς δεν επηρεάζεται καθόλου από την ανάπτυξη της στρειδώνας. Έτσι τα φλαπς δεν θα μπλοκάρουν ποτέ ακόμα και αν η ανάπτυξη της στρειδώνας είναι εξαιρετικά επιθετική. Ο σχεδιασμός επίσης εξασφαλίζει ότι τα φλαπς μπορεί πολύ εύκολα να καθαριστούν από την στρειδώνα εύκολα και να γίνουν πραγματικά σαν καινούργια! 

Φιλική προς το περιβάλλον σχεδίαση

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab είναι κατασκευασμένα με ανακυκλωσιμα υλικά, βοηθώντας έτσι στον περιορισμό των απορριμμάτων και του αποτυπώματος άνθρακα!

Η πνευματική λειτουργία των φλαπς βασίζεται στην χρήση του αέρα αντί υδραυλικών υγρών και λαδιών εξασφαλλιζοντας έτσι μηδενική ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος!

Προσαρμοστικότητα στον σχεδιασμό

Η σειρά TS όπως και η σειρά FW αποτελείται από 6 στάνταρντ μεγέθη αλλά προσφέρει και μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής του μήκους και του σχήματος των λεπίδων για να ταιριάξει με τια απαιτήσεις κάθε πιθανού project!

Σειρά TSΜήκος (mm)Πλάτος (mm)Ύψος (mm)Μέγιστη έκταση λεπίδας (stroke)(mm)
640TS675120depends on tunnel shape45
700TS735120depends on tunnel shape45
800TS835120depends on tunnel shape45
1000TS1068120depends on tunnel shape45

Μάθετε για τις υπόλοιπες σειρές των κάθετων φλαπς της Hydrotab: