Κάθετα φλαπ - Ο αποτελεσματικότερος τρόπος να τριμάρεις το σκάφος σου

Τα κάθετα φλαπ της Hydrotab τοποθετούνται στην καθρέφτη του σκάφους και ελέγχονται μέσω ενός μικρού κομπρεσέρ.Λειτουργούν με μεγάλη ακρίβεια και βελτιώνουν σημαντικά την πλέυση και τον έλεγχο του σκάφους ακόμα και στις χειρότερες καιρικές συνθήκες, κάνοντας το ταξίδι σας ασφαλέστερο και πιο άνετο. Η βελτιστοποιημένη γεωμετρία του σκάφους επιτυγχάνει ταυτόχρονα και σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου.

Πατενταρισμένη Τεχνολογία

Το Hydrotab είναι το πρώτο συστήμα τριμαρίσματος σκαφών με πνευματικό μηχανισμό, και θεωρείται σαν ένα απο τα πιο αξιοπιστα και αποδοτικά συστήματα στην παγκόσμια αγορά. Ο καινοτόμος πατενταρισμένος μηχανισμός των Hydrotab τα καθιστά σαν την κορυφαία επιλογή μεταξύ των διασημότερων κατασκευαστών σκαφών και ναυπηγείων στον κόσμο. 

Τα κάθετα φλαπς της Hydrotab έχουν χρόνο απόκρισης από 1.8sec.
Αν απαιτειθεί, ο χρόνος απόκρισης μπορεί να πέσει κάτω από 0,5sec

SR Series

Παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια την νέα σειρά των συνθετικών κάθετων φλαπς SR, βασισμένα στην μοναδικό πατενταρισμένο πνευματικό μηχανισμό της Hydrotab. Κατασκευασμένα από ελαφρύ αλλά πολύ ανθεκτικό συνθετικό υλικό, με εξαιρετικό σχεδιασμό που “τραβάει τα βλέμματα”. Κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα, και την αντοχή των φλαπ ώστε να εξασφαλίζεται η συνεχής λειτουργία του χωρίς βλάβες, ακόμα και κάτω από τις σκληρότερες συνθήκες. Χωρίς να απαιτούνται φλάτζες και τσιμούχες για στεγανοποίηση, ο μηχανισμός αν και είναι ανοικτός στην ροή του θαλασσινού νερού δεν επηρεάζεται καθόλου η λειτουργία και η απόδοσή τους από την ανάπτυξη της στρειδώνας. Με άψογες εξωτερικές γραμμές και μινιμαλιστικό σχεδιασμό ταιριάζουν και αναβαθμίζουν αισθητικά τον καθρέφτη κάθε σκάφους.

Κατάλληλα για σκάφη απο 5 έως 14μ

30χιλ έκταση λεπίδας 

 • 300SR

Days to release

Days
Hours
 • 450SR
Days
Hours

BT Series

Η σειρά BT αποτελείται από τα compact κάθετα φλαπς, με σώμα από Inox-316. Συνθετικές λεπίδες σχήματος Τ με άψογη εξισορροπημένη κίνηση που εξασφαλίζουν αξιόπιστη και χωρίς βλάβες λειτουργία και άμεση βελτιστοποίηση της πλεύσης του σκάφους.

Κατάλληλα για σκάφη μεγαλύερα από 5μ

35χιλ. έκταση λεπίδας

6 διαφορετικά μεγέθη κατάλληλα να καλύψουν όλα τα μεγέθη σκαφών

 

 • 160BT
 • 320BT
 • 480BT
 • 640BT
 • 800BT
 • 960BT

Custom Length up to 2m on Request

 

FW Series

Η Heavy Duty Inox-316 σειρά FW της Hydrotab με μεγαλύτερη διάμετρο του θαλάμου αέρα για μεγαλύτερη έκταση λεπίδων, εξασφαλίζει αυξημένη δυνατότητα τριμαρίσματος και μεγαλύτερη αξιοπιστία. Η σειρά FW μας επιτρέπει να προσφέρουμε tailor-made λύσεις και κάθε σχήμα γάστρας (καμπύλες γραμμές καθρέφτη, παρατροπίδια, chine-shaped)

Κατάλληλα για σκάφη από 15μ και πάνω

45χιλ. έκταση λεπίδας 

Με εύκολη πρόσβαση για αντικατάσταση εξαρτημάτων και service ακόμη και μέσα στο νερό

4 standard μεγέθη αλλά και δυνατότητα κατασκευής μεγαλύτερων μεγεθών

 

 • 640FW
 • 700FW
 • 800FW
 • 1000FW

Προσαρμοζόμενα μεγέθη μέχρι και 1,5μ

Προσαρμοζόμενο σχήμα λεπίδας

 

TS Series

Η σειρά TS με όλα τα χαρατκηριστικά της σειράς FW κατάλληλα για γάστρες σχήματος τούνελ.

 

 

Το προιόν σχεδιάζεται κατά παραγγελία

 

Flexibility

Συνδύασε τα κάθετα φλαπ με το χειριστήριο που σου ταιριάζει!